Hledat
Filters
Close

EspressoServis Classico - zrnková čerstvě pražená 1000g

Prémiová kávová směs odrůd kávovníků Arabica 20% a Robusta 80%. Ideální káva pro přípravu espressa, cappucina, caffe latté a dalších specialit na bázi espressa. Káva byla zpracována systémem kontroly jakosti s maximálním důrazem na zachování čerstvosti, aroma a chuti. Káva je vhodná pro přípravu v automatických kávovarech.
Výrobce: EspressoServis
550,00 Kč
414,00 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Způsob přepravy

Počet kusů

Datum doručení

Osobní odběr Zvěrotice 20 21. 11. 2017
PPL ČR 20 22. 11. 2017
PPL SK 20 22. 11. 2017

KÁVA CLASSICO
Káva Classico má silnou a intenzivní kávovou chuť. Složení kávových zrn je v poměru Robusty 80% (Indie, Kostarika, Keňa) a Arabiky 20% (Peru, Columbie, Brazílie). Káva je téměř bez kyselosti s hustou a bohatou pěnou, hořkou a čokoládovou chutí. Je vhodná pro přípravu espressa, v jakýchkoliv automatických kávovarech. Doporučujeme uchovávat v uzavřené dóze.
Robusta
Indie
Indická Káva Arabika, byla do Indie přivezena kolem roku 1670 z Jemenu. Zde se pěstuje káva s jemnou, aromatickou a lahodnou chutí. Mimo jiné se charakterizuje elegantní kyselostí a sladkostí. Káva díky zvláštnímu způsobu zpracování a pražení tzv. monzunováním, získává svou charakteristickou chuť. Odborníci na kávu tvrdí, že voní po květinách či lesem. 
Kostarika
Káva v Kostarice roste zejména v okolí hlavního města San José a v regionech Tarrazu, Herediá, Tres Rios a Volcan Poas. Z této malé středoamerické země pochází káva, která je známa svou vysokou kvalitou. Dokládá to i fakt, že na Kostarice se pěstují pouze prvotřídní Arabiky a nevyváží se nekvalitní káva, ta se prodává pouze na domácím trhu! Kostarická káva má jemnou a přitom bohatou, plnou a ušlechtilou chuť. Kvalitní káva zaručuje až kořeněnou vůni.
Keňa
Káva se v Keni pěstuje na malých farmách. Pěstitelé Keňské kávy jsou odměněni vysokou cenou za kvalitní zrna. Region, kde se káva pěstuje, sahá jižně od 5000 metrů vysoké hory Keňa až k Nairobi, hlavnímu městu. Vyznačuje se vinnou kyselost a příchutí černého rybízu. Aroma z této kávy dělá jednu z nejlepších káv světa. Je pro svou příjemnou vůni a plnou ovocně-čokoládovou chuť velmi oblíbená.
Arabika
Peru
Pro svůj jemný charakter se káva z Peru často používá do espresso směsí. Dobrou kávu můžeme najít vysoko v Andách. Peruánská káva se zpracovává mokrým procesem. Kávovníky se pěstují bez chemických ošetření, nebo jiných syntetických hnojiv. Peruánská káva mívá velmi jemnou, nasládlou, ale vyváženou chuť téměř bez kyselosti s příjemnou vůní, například tón vanilky nebo oříšků. Velmi chutná s mlékem, proto ji mají v oblibě milovníci cappuccina a kávy latte.
Kolumbie
V Kolumbii vládne rozmanité mikroklima, které zapříčiňuje, že kávové boby dozrávají v různá období a jejich sběr je možný po celý rok. Pěstuje se zde zejména arabský kávovník. Zrna jsou zpracována mokrou metodou díky dostatku vodních zdrojů. Kolumbijská káva, má obecně jedno z nejsilnějších aroma na kávovém trhu. Chuť je bohatá se smetanovým nádechem, ovocná vůně, mírně nakyslá.

Brazílie
Brazílie je právem považovaná za nejlepší kávovou oblast díky velkému plantážnímu pěstitelství. Díky tomu, že Brazílie leží na třech klimatických pásmech (rovníkové, subtropické a mírné) má tak velmi vhodné podmínky pro pěstování kávovníků druhu Arabika. Odrůdy tamější zrnkové kávy mají povětšinou jemnou chuť a nabízí velmi různorodé variace.

 

Sáček je opatřen aromaventilem, pro perfektní uchování zrnkové kávy.

 

KÁVA CLASSICO
Káva Classico má silnou a intenzivní kávovou chuť. Složení kávových zrn je v poměru Robusty 80% (Indie, Kostarika, Keňa) a Arabiky 20% (Peru, Columbie, Brazílie). Káva je téměř bez kyselosti s hustou a bohatou pěnou, hořkou a čokoládovou chutí. Je vhodná pro přípravu espressa, v jakýchkoliv automatických kávovarech. Doporučujeme uchovávat v uzavřené dóze.
Robusta
Indie
Indická Káva Arabika, byla do Indie přivezena kolem roku 1670 z Jemenu. Zde se pěstuje káva s jemnou, aromatickou a lahodnou chutí. Mimo jiné se charakterizuje elegantní kyselostí a sladkostí. Káva díky zvláštnímu způsobu zpracování a pražení tzv. monzunováním, získává svou charakteristickou chuť. Odborníci na kávu tvrdí, že voní po květinách či lesem. 
Kostarika
Káva v Kostarice roste zejména v okolí hlavního města San José a v regionech Tarrazu, Herediá, Tres Rios a Volcan Poas. Z této malé středoamerické země pochází káva, která je známa svou vysokou kvalitou. Dokládá to i fakt, že na Kostarice se pěstují pouze prvotřídní Arabiky a nevyváží se nekvalitní káva, ta se prodává pouze na domácím trhu! Kostarická káva má jemnou a přitom bohatou, plnou a ušlechtilou chuť. Kvalitní káva zaručuje až kořeněnou vůni.
Keňa
Káva se v Keni pěstuje na malých farmách. Pěstitelé Keňské kávy jsou odměněni vysokou cenou za kvalitní zrna. Region, kde se káva pěstuje, sahá jižně od 5000 metrů vysoké hory Keňa až k Nairobi, hlavnímu městu. Vyznačuje se vinnou kyselost a příchutí černého rybízu. Aroma z této kávy dělá jednu z nejlepších káv světa. Je pro svou příjemnou vůni a plnou ovocně-čokoládovou chuť velmi oblíbená.
Arabika
Peru
Pro svůj jemný charakter se káva z Peru často používá do espresso směsí. Dobrou kávu můžeme najít vysoko v Andách. Peruánská káva se zpracovává mokrým procesem. Kávovníky se pěstují bez chemických ošetření, nebo jiných syntetických hnojiv. Peruánská káva mívá velmi jemnou, nasládlou, ale vyváženou chuť téměř bez kyselosti s příjemnou vůní, například tón vanilky nebo oříšků. Velmi chutná s mlékem, proto ji mají v oblibě milovníci cappuccina a kávy latte.
Kolumbie
V Kolumbii vládne rozmanité mikroklima, které zapříčiňuje, že kávové boby dozrávají v různá období a jejich sběr je možný po celý rok. Pěstuje se zde zejména arabský kávovník. Zrna jsou zpracována mokrou metodou díky dostatku vodních zdrojů. Kolumbijská káva, má obecně jedno z nejsilnějších aroma na kávovém trhu. Chuť je bohatá se smetanovým nádechem, ovocná vůně, mírně nakyslá.

Brazílie
Brazílie je právem považovaná za nejlepší kávovou oblast díky velkému plantážnímu pěstitelství. Díky tomu, že Brazílie leží na třech klimatických pásmech (rovníkové, subtropické a mírné) má tak velmi vhodné podmínky pro pěstování kávovníků druhu Arabika. Odrůdy tamější zrnkové kávy mají povětšinou jemnou chuť a nabízí velmi různorodé variace.

 

Sáček je opatřen aromaventilem, pro perfektní uchování zrnkové kávy.

 

Specifikace produktů
Balení 1 Kg
Barva černá
Robusta 80%
Arabica 20 %
Napište vlastní recenzi
  • Špatný
  • Vynikající
Specifikace produktů
Balení 1 Kg
Barva černá
Robusta 80%
Arabica 20 %